70-річчя академіка НАН України В.П. Горбулiна (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
17 січня виповнилося 70 років відомому державному діячеві, вченому в галузі інформаційних технологій і стратегічної безпеки академікові НАН України Володимирові Павловичу Горбуліну.