Кримінально-процесуальний статус засудженого під час вирішення судом питань, які виникають в стадії виконання вироку - Габлей, Н.Г. (Держава і право, 2010)
Висвітлюються основні проблематичні моменти вирішення судом питань, що виникають під час виконання вироку, а також аспекти співвідношення даних питань з кримінально-процесуальним статусом засудженого. Отображаются основные проблематические моменты решения судом вопросов, которые возникают во время исполнения приговора, а также аспекты соотношения данных вопросов с уголовно-процессуальным статусом осужденного. This article highlights the main problematic points decision by the court issues that arise during execution, and correlation of data on criminal procedural status of the convicted.