Глобалізаційні процеси в політичному просторі пострадянських країн: огляд наукової літератури - Дунаєва, Л.М. (Держава і право, 2010)
Здійснено огляд наукової літератури щодо впливу глобалізаційних процесів на вирішення політичних проблем на пострадянському просторі. Особлива увага приділяється українській науковій думки. Осуществлен обзор научной литературы относительно влияния глобализационных процессов на решение политических проблем на постсоветском пространстве. Особое внимание уделяется украинской научной мысли. In the article the review of scientific literature is given in relation to influence processes of globalization for the decision of political problems into postsoviet постсоветском space. The special attention is spared Ukrainian scientific thought.