Шляхи оптимізації професійної взаємодії слідчого з працівниками оперативних підрозділів - Головко, М.Б. (Держава і право, 2010)
Висвітлено причини виникнення проблемних питань у взаємодії слідчого з працівниками оперативних підрозділів. Запропоновано найбільш ефективні шляхи оптимізації професійної взаємодії даних суб’єктів. Освещены причины возникновения проблемных вопросов во взаимодействии следователя с работниками оперативных подразделений. Предложены наиболее эффективные пути оптимизации профессионального взаимодействия данных субъектов. The article is devoted illumination of reasons of origin of problem questions in cooperating of investigator with the workers of operative subsections. The most effective ways of optimization of professional cooperation of these subjects are offered.