Юридична відповідальність персоналу державного департаменту України з питань виконання покарань - Микитась, І.М. (Держава і право, 2010)
Проаналізовано теоретичні положення щодо юридичної відповідальності персоналу Державного департаменту України з питань виконання покарань, сформульовано пропозиції щодо поліпшення його діяльності. Проанализированы теоретические положення в отношении юридической ответственности персонала Государственного департамента Украины по вопросам исполнения наказаний, сформулированы предложения в отношении усовершенствования его деятельности. Theoretical works of scientific and practical workers are analysed in relation to legal responsibility of personnel of the State department of Ukraine on the questions of implementation of punishments, suggestions in relation to the improvement of its activity are formulated.