Історія виникнення і становлення режиму найбільшого сприяння у міжнародному публічному праві - Тер-Степанян, Е.Е. (Держава і право, 2010)
Стаття присвячена дослідженню історико-правових аспектів виникнення та становлення режиму найбільшого сприяння у міжнародному публічному праві від його появи до кінця ХІХ сторіччя, що на сучасному етапі є найбільш поширеним у міжнародних економічних відносинах. Статья посвящена исследованию историко-правовых аспектов возникновения и становления режима наибольшего благоприятствования в международном публичном праве от его появления до конца XIX века, который на современном этапе является наиболее распространенным в международных экономических отношениях. The article investigates the historical and legal aspects of the emergence and formation of preferential treatment in public international law from his appearance before the end of XIX century, which at present is most common in international economic relations.