Інформаційне суспільство і трансформації політичної влади - Лойко, Л.І. (Держава і право, 2010)
Визначаються найбільш суттєві напрями трансформації політичної влади, пов’язані зі становленням інформаційного суспільства, вирізняються аспекти потенційної трансформації, які можуть бути охарактеризовані як небезпечні. Определяются наиболее существенные направления трансформации политической власти, связанные со становлением информационного общества и отмечаются аспекты потенциальной трансформации, которые могут характеризоваться как опасные. Determined the most significant directions of transformation of political power associated with the formation of information society, are notable aspects of potential transformation, which can be characterized as hazardous.