Особливості етимології терміна «корупція» - Чемерис, І.В. (Держава і право, 2010)
Розглядаються основні напрями вивчення поняття корупції. Окреслено основні підходи до визначення поняття корупція. Аналізується визначення корупції в нормативно–правових актах. Рассматриваются основные направления изучения понятия коррупция. Очерчено основные подходы к определению понятия коррупция. Анализируется определение понятия коррупция в нормативно–праврвых актах. The article provides an overall description of the corruption’s concept. It is outlined the basic approaches to corruption definition. There are analysed definition of the corruption in the legal acts.