Методологія вітчизняної кримінально-правової науки: становлення історичного методу та проблеми наступності - Харитонова, О.В. (Держава і право, 2010)
Аналізуються методологічні проблеми кримінально-правової науки, зокрема процес
становлення історичного методу та його ролі у вивченні питань наступності в кримінальному праві. Анализируются методологические проблемы уголовно-правовой науки, в частности процесс становления исторического метода и его роли в изучении вопросов преемственности в уголовном праве. The paper is devoted to an analysis of methodological problems of a criminal legal science, namely, an establishing process of historical method and its role in studying succession issues in a criminal law.