Проблемні питання проведення судово-медичної експертизи трупів новонароджених і плодів - Шахман, Н.В. (Держава і право, 2010)
На основі методологічних основ судової медицини і криміналістики, виявлені про
блемні питання у галузі проведення судово-медичної експертизи трупів новонароджених і плодів, а також сформовані доповнення з метою їх усунення. На основании методологических основ судебной медицины и криминалистики, выявлены проблемные вопросы в сфере проведения судебно–медицинской экспертизы трупов новорожденных и плодов, а также сформулированы дополнения с целю их устранения. On the basis of the methodological principles of the forensic medicine and criminalistics, the problems are revealed in the field of making the forensic medicine examination of the new – born children and embryos’ dead bodies, and also some supplements are formulated with the aim of their removals.