Фундатор вітчизняної ендокринології (З нагоди 100-річчя від дня народження академіка НАН України В.П. Комісаренка) (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2007)
Наукова спільнота і громадськість України відзначили 100-річчя від
дня народження всесвітньо відомого вченого, патофізіолога й ендокринолога, видатного організатора науки — академіка НАН України
Василя Павловича Комісаренка.