70-річчя члена-кореспондента НАН України Ю.М. Коваля (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
1 січня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі фізики металів членові-кореспондентові НАН України Юрієві Миколайовичу Ковалю.