70-річчя члена-кореспондента НАН України В.П. Хилi (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
1 січня виповнилося 70 років знаному хімікові-органікові члену-кореспонденту НАН України Володимирові Петровичу Хилі.