70-річчя члена-кореспондента НАН України І.С. Чернишенка (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
23 січня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі механіки членові-кореспондентові НАН України Іванові Семеновичу Чернишенку.