Звитяжний шлях Нацiональної академiї наук України (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
1 грудня 2008 року в Національному палаці культури і мистецтв «Україна» відбулася ювілейна сесія Загальних зборів Національної академії наук України, присвячена 90-річчю з часу її заснування.