Специфіка управління ризиками портфеля цінних паперів - Башкіров, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Целью этой статьи является представление результатов исследования основных методов и инструментов оценки рискованности портфеля ценных бумаг банка. Метою цієї статті є представлення результатів дослідження основних методів і інструментів оцінки ризикованості портфеля цінних паперів банку.