Особливості співробітництва України з Міжнародним валютним фондом - Поповська, А.Я. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Ціль статті - розкрити особливості співпраці України з МВФ, спрямованої на досягнення макроекономічної стабілізації в умовах світової фінансової кризи. Для досягнення мети було поставлено і вирішено коло завдань, у тому числі: дослідити основні проблеми та перспективи співробітництва України з МВФ та розкрити сутність стабілізаційних програм і визначити в них роль МВФ.