Стабільність банківської системи як чинник забезпечення економічної безпеки - Срібний, В.І. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою статті є розгляд економічної безпеки банківського сектору на рівні
держави, виявлення показників, які характеризують банківську систему держави, розгляд чинників, від
яких залежить економічна безпека банківських установ на державному рівні та визначення вимог, які використовуються для оцінки економічної безпеки банківської системи держави.