Принципи конструювання іміджу політичної партії в Україні: особливості та сучасні тенденції - Сакрієр, О.Л. (Держава і право, 2010)
Показано, що доля партії чи блоку залежить від проведення ефективної виборчої стратегії та конструювання їх позитивного іміджу; вказує, що конструювання та формування ефективного іміджу партії має певну специфіку, залежить від різних складових і багатьох чинників. Показано, что судьба партии или блока зависит от проведение эффективной избирательной стратегии и конструирования их позитивного имиджа; акцентирует, что конструирование и формирование эффективного имиджа партии имеет свою специфику, зависит от разных составляющих. Construction of the image for the political party has its peculiarities and depends on the different components: leader’s image, ideology, party history or idea, party members’ image, peculiarities of their behavior, party activity, symbols, electorate’s image.