Доступ до інформації як складова електронного уряду - Береза, А.В. (Держава і право, 2010)
Аналізується міжнародний досвід і українська практика забезпечення права громадян на доступ до інформації у контексті запровадження електронного уряду. Анализируется международный опыт и украинская практика обеспечения права граждан на доступ к информации в контексте внедрения электронного правительства. The article analyses the world experience and the Ukrainian practice of ensuring the right of citizens to information in the context of introducing the e-government.