Переміщення центрів науково-технологічної активності на європейському просторі та міжкраїнова мобільність учених і фахівців: сучасні тенденції (VI Міжнародний симпозіум) - Маліцький, Б.А.; Кавуненко, Л.П. (Вісник НАН України, 2012)
20–22 жовтня 2011 р. в Києві відбувся VI Міжнародний симпозіум «Переміщення цент рів науково-технологічної активності на європейському просторі та міжкраїнова мобільність учених і фахівців: сучасні тенденції», ініціатором якого виступила Міжнародна асоціація академій наук (МААН).