Вчені України — лауреати міжнародних премій і нагород - Шендеровський, В.А. (Вісник НАН України, 2012)
Рецензія на книгу: Абліцов В.Г. «Вчені України — лауреати міжнародних премій і нагород» (Серія «Наука України у світовому інформаційному просторі». Вип. 4) Київ: Академперіодика, 2011. — 192 с.