Громадсько-політична лексика в умовах мовної глобалізації (на прикладі мови видання АРК «Кримська світлиця») - Хурі, Е.Е. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Стаття присвячена дослідженню громадсько-політичної лексики в умовах мовної глобалізації.