Аспекти обліку і розподілу загально виробничих витрат згідно вимог П(С)БО 16 "Витрати" на підприємствах - Майданевич, П.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В статьи рассмотрены методика и особенности учета и распределения в общих чертах производственных расходов на предприятиях Украины; предложены пути их оптимизации. У статті розглянуті методика й особливості обліку і розподілу загально виробничих витрат на підприємствах України; запропоновані шляхи їх оптимізації.