Теоретичні засади методики оцінки ефективності виробничих і фінансових інвестицій - Кожокар, Ю.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Исследуются общие экономические основы создания свободных экономических зон. Обоснованы предложения по усовершенствованию организационно-экономического механизма их функционирования в Украине. Досліджено загальні економічні засади створення вільних економічних зон. Обґрунтовано пропозиції щодо удосконалення організаційно-економічного механізму їх функціонування в Україні. The general economic bases of creation of free economic zones are investigated. It is proved offers concerning improvement of the organizational-economic mechanism of their functioning in Ukraine.