Освітній простір як середовище гуманізації особистості - Кадієвська, І.А. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Мета статті: виявлення та визначення філософських засад гуманізації освіти з точки зору взаємозв‘язку гуманізму, культури та освіти.