Проблеми розвитку плодово-овочеконсервних виробництв в сучасних умовах економіки України - Антофій, Н.М. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою цієї статті є дослідження особливостей, проблем та перспектив розвитку плодово-овочеконсервного виробництва в Україні в сучасних умовах.