Інтерпретації художньої мови мінімалізму у творчості японського дизайнера Н.Фукасави - Недоступов, Р.О. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Мета роботи полягає в аналізі художньо-проектної діяльності відомого японського дизайнера-мінімаліста Н.Фукасави на прикладі окремих промислових об’єктів, а також популяризації поданої
інформації.