Оптимізація стратегії інноваційного розвитку підприємства - Артеменко, Ю.Ф.; Огліх, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Розглянуто питання інноваційної стратегії підприємства, що займається розробкою та виробництвом інновацій. Запропонована математична модель вибору інноваційної політики фірми, яка полягає у визначенні моментів часу початку розробок або впроваджень, та паралельно розглянуто питання інвестиційної політики. Рассмотрен вопрос инновационной стратегии предприятия, которое занимается разработкой и производством инноваций. Предложена математическая модель выбора инновационной политики фирмы, которая заключается в определении моментов времени начала разработок или внедрений, и параллельно рассмотрен вопрос инвестиционной политики. The question of innovative strategy of enterprise which is engaged in development and production of innovations is considered. The mathematical model of choice of innovative policy of firm which consists in determination of moments of time of beginning of developments or introductions is offered, and the question of investment policy is parallel considered.