Стратегічне управління якістю товарів в системі менеджменту підприємства - Григораш, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В даній статті здійснено обґрунтування теоретичних основ управління якістю товарів в системі менеджменту підприємств споживчої кооперації України. Визначено можливості використання стратегічного управління у вирішенні комплексу проблем підприємств споживчої кооперації. Проаналізовано етапи управління якістю. В статье обосновано основы управления качеством в системе менеджмента предприятий потребительской кооперации Украины. Определены возможности использования стратегического управления при решении комплекса проблем предприятий потребительской кооперации. Проанализированы этапы управления качеством. In clause it is proved bases of quality management in system of management of the enterprises of consumers' cooperative society of Ukraine. Opportunities of use of strategic management are certain at the decision of a complex of problems of the enterprises of consumers' cooperative society. Stages of quality management are analysed.