Теоретико-суттєвий аспект дефініції «фінансові ресурси банківських установ» - Борисенко, І.І. (Культура народов Причерноморья, 2007)
В даній статті визначено суть фінансових ресурсів та банківської установи як цілісної фінансової структури, а також її відмінність від підприємства. Розкрито та уточнено сутність дефініції "фінансові ресурси банківських установ". В данной статье определена сущность финансовых ресурсов и банковского учреждения в целом как целостной финансовой структуры, а также ее отличие от предприятия. Раскрыта и уточнена сущность дефиниции "финансовые ресурсы банковских учреждений". The essence of financial resources and a financial institution as a whole financial structure and also its difference from an enterprise is defined in this article. The essence of the definition "financial resources of banking institutions" revealed and made more exact.