Місцеві фінанси: сучасний стан та перспективи розвитку - Гутаріна, С.О. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Метою статті є з’ясування сучасного стану та організації місцевих фінансів та обґрунтування підходів щодо вдосконалення організації фінансів місцевих органів влади.