Кон'юнктурний аналіз розвитку ринку рекреаційних послуг АР Крим - Страчкова, Н.В.; Османова, З.О. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Метою дослідження є кон’юнктурний аналіз розвитку ринку рекреаційних послуг АР Крим та порівняльна оцінка функціонування конкурентоспроможних рекреаційних районів.