О некоторых аспектах проблемы формирования рынка труда в Украине и в Крыму - Безматерных, В.Г. (Культура народов Причерноморья, 2005)
В статье дан анализ современного состояния рынка труда в Украине и в Крыму, выявлены причины и особенности безработицы, определены задачи государства в этой связи, предложены мероприятия по их разрешению. Про деякі аспекти проблеми формування ринку праці в Україні і в Криму. У статті даний аналіз сучасного стану ринку праці в Україні й у Криму, виявлено причини й особливості безробіття, визначені завдання держави в цьому зв'язку, запропоновані заходи щодо їхнього вирішення. In article the analysis of a modern condition of a labour market in Ukraine and in Crimea is given, the reasons and features of unemployment are revealed, problems of the state in this connection are determined, actions under their sanction are offered.