Аналіз основних тенденцій розвитку ринку банківських послуг для фізичних осіб - Білик, O.I. (Культура народов Причерноморья, 2005)
У статті розглядаються особливості розвитку ринку банківських послуг у 2001-2005 роках та аналізуються основні зміни, що відбулися на цьому ринку. Значну увагу автор приділяє вивченню векторів розвитку ринку банківських послуг для фізичних осіб в Україні через призму споживацьких бачень і очікувань. В результаті проведеного аналізу автором запропоновано шляхи подальшого ефективного функціонування ринку. В статье рассматриваются особенности работы рынка банковских услуг в 2001 - 2005 годах и анализируются основные изменения, что произошли на рынке в этот период. Особое внимание автор уделяет изучению векторов развития рынка банковских услуг в Украине сквозь призму пользовательских представлений и ожиданий. В результате осуществленного анализа автор предлагает пути дальнейшего эффективного функционирования рынка. Main features of market of banking services for private customers in 2001 - 2005 in the current article are considered. Changes that had place on the market in the current period are analyzed. Author place high emphasis on study of courses of development of market of services for private customer's in the light of customers' expectations and notions. As a result of the analyses author offers few approaches to effective market functioning.