Зіставний аналіз лексико-семантичних структур словотвірних гнізд з вершинами сажать, садити і sadzic - Ярошенко, Н.О. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Статтю присвячено зіставному аналізові лексико-семантичних структур словотвірних гнізд з вершинами сажать, садити і sadzic у російській, українській і польській мовах XIX-XX ст. Статья посвящена сопоставительному анализу лексико-семантических структур словообразовательных гнезд с вершинами сажать, садити и sadzic в русском, украинском и польском языках ХIX-XX вв. The article deals with comparative analysis of lexical-semantic structures of derivational families with basic verbs sazhat', sadyty and sadzhicz in Russian, Ukrainian and Polish languages of the 19-th-20-th centuries.