Тюркські елементи в діалектній фразеології степових говірок півдня Херсонщини - Нестеренко, В.І. (Культура народов Причерноморья, 2004)
В статье рассматривается вопрос взаимодействия тюркских и украинского языков на уровне фразеологии. Рассматриваются тюркские элементы в диалектной фразеологии степных говоров Херсонщины. У статті розглядається питання взаємодії тюркських та української мов на рівні фразеології, вплив тюркських елементів на діалектну фразеологію степових говірок Херсонщини. The article dials with the interaction between the Turkish and Ukrainian languages correlating to the phraseological level and the influence of Turkish elements on the dialectal phraseology of Kherson steppe speech peculiarities.