Чинники впливу на розвиток інвестиційної і страхової діяльності страховика - Соловйова, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою статті є визначення рівня важливості чинників впливу на інвестиційну діяльність страхових компаній і дослідження внутрішньої структури можливого впливу інвестиційної діяльності страховиків на розвиток страхового ринку в Україні.