Розвиток та сучасний стан ринку яєчного птахівництва в Криму - Артюх, Т.В. (Культура народов Причерноморья, 2005)
В статті розкрито поняття ринку продукції птахівництва, та визначена його структура. Проаналізовано особливості регіонального ринку яєць в Криму (стан виробництва та споживання продукції птахівництва, зокрема яєць; канали збуту та особливості формування ціни на цей продукт). Обґрунтовано основні проблеми птахівництва як країни в цілому так і Криму. Розрахована потенційна місткість регіонального ринку в яєчної продукції та ступень насиченості ринку цім товаром.