Класифікація періодичних видань Криму (1945-1960 рр.) - Кличко, С. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Мета цієї статті – розробити класифікацію періодичних видань, які з’являлися на теренах Криму в 1945-1960 рр., виявити характерні особливості кожного типу. Серед основних завдань варто виділити такі:
систематизація даних про кримську пресу 1945-1969 рр., дослідження ознак кримських газет та журналів післявоєнного періоду.