Українські та російські переклади сонетів Вільяма Шекспіра: спроба порівняльного аналізу - Нікітченко, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2004)
Статья освещает проблемы сопоставительного анализа русских и украинских переводов сонетов Уильяма Шекспира. Стаття висвітлює проблеми зіставного аналізу російських та українських перекладів сонетів Вільяма Шекспіра. The article highlights the problems of the comparative analysis of the Russian and Ukrainian translations of William Shakespeare’s sonnets.