Деструктивна та конструктивна функції вербальних конфліктів - Борисевич, В. В. (Культура народов Причерноморья, 2004)
В статье анализируется проблематика функциональной значимости вербальных конфликтов в аспекте стабилизации-дестабилизации коммуникации. У статті аналізується питання функціональної вартості вербальних конфліктів у аспекті стабілізації-дестабілізації спілкування. In the clause the problematics of the functional importance of the verbal conflicts in aspect of stabilization – destabilization of the communications is analyzed.