Концептуальні аспекти визначення ефективності функціонування логістичних систем підприємств АПК регіону - Корнієцький, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою дослідження є теоретичне вивчення аспектів визначення ефективності формування логістичних систем підприємств АПК. Теоретико-методологічною основою дослідження є базові положення економічної теорії, праці вітчизняних та зарубіжних вчених з проблем транспортної логістики та транспортного забезпечення підприємств АПК.