Турисько-рекреаційна складова кадастру територій та об'єктів природно-заповідного фонду - Маленков, Р.О. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою цієї статті є аналіз можливостей доповнення кадастру територій та об’єктів ПЗФ інформацією про їхні рекреаційно-туристичні ресурси з можливістю майбутнього використання цієї інформації в інтерактивному кадастрі.