Стимулювання розвитку експортного потенціалу плодоовочевого консервного виробництва - Антофій, Н.М. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою цієї статті є дослідження концептуальних засад формування механізму стимулювання експорту продукції плодово-овочеконсервного виробництва України.