Соціальний туризм в Україні: проблеми та перспективи розвитку - Колотуха, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою роботи є дослідження сегментації соціального туризму, розгляд існуючих сегментів соціального туризму в Україні, визначення проблем та перспектив розвитку.