Теоретичні аспекти дослідження міжнародної торгівельно-економічної діяльності на регіональному рівні - Попок, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Подальшого аналізу потребують теоретичні аспекти визначення сутності та форм міжнародної торгівельно-економічної діяльності на регіональному рівні. Метою статті є комплексний аналіз теоретичних підходів до характеристики міжнародної економічної діяльності, а також визначення основних чинників та форм її реалізації на регіональному рівні.