Дефініції поняття “інтеграція” та його ролі в конкурентному ринковому процесі - Білоусова, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою даної роботи є дослідження дефініцій розуміння інтеграційних процесів в аграрній сфері та їх ролі в конкурентному економічному середовищі.