Підвищення якісного складу кадрового потенціалу агарних підприємств - Думенко, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2009)
Метою дослідження є розробка науково-методичних рекомендацій щодо підвищення якісного складу кадрового потенціалу в сільськогосподарських підприємствах.