Банківсько-кредитна політика України на сучасному етапі - Борейко, В.І. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Автор ставить перед собою завдання проаналізувати стан банківсько–кредитної системи України напередодні входження її до СОТ; з врахуванням досвіду інших країн, які пройшли даний етап, оцінити можливі наслідки відкриття національних фінансових інститутів для міжнародного фінансового капіталу та запропонувати власні механізми забезпечення збереження незалежності і стабільності вітчизняної фінансово-кредитної системи, як основи ефективного розвитку національної еко-
номіки.